Kerst staat weer voor de deur, en daarmee ook de vraag: wat geef ik mijn geliefde deze feestdagen? 🎁 Het is ook best lastig om geschenken weg te geven die zowel persoonlijk zijn als dat ze voldoen aan de wensen van deze persoon. Vooral voor vrouwen is het moeilijk om het perfecte cadeau te vinden. Omdat ze vaak meestal nadenken en een goed doordacht cadeau waarderen. Daarom hebben we enkele cadeau-ideeën voor vrouwen opgesteld, die ze ongetwijfeld leuk zullen vinden. Direct of indirect hebben ze te maken met reizen en zullen zeker een glimlach op het gezicht van je geliefde toveren. Want; iedereen wordt toch blij van dingen die met reizen te maken hebben, toch?!

Het leukste cadeau voor vrouwen die graag reizen

Een reis

Het eerste cadeau voor vrouwen die van reizen houden, spreekt voor zich: een reis! Velen denken echter dat het weggeven van een reis direct met veel kosten te maken heeft. Maar er zijn veel manieren om dit tegen te gaan. Een aantal tips hiervoor vind je hier. Het hoeft ook niet altijd ver weg te zijn, ga bijvoorbeeld een weekendje naar Brussel. Mocht je een kerstcadeau geven met meerdere personen, kun je de kosten verdelen. 

Een ander idee dat weinig tot geen geld kost: de komende vakantiereis plannen. Een geweldig idee als je volgend jaar samen op vakantie wilt gaan. We weten allemaal hoe stressvol het plannen van een vakantie kan zijn. De persoon zal het zeker op prijs stellen als jij deze taak op je neemt, en bij haar de stress wegneemt. 

Zoals je ziet zijn er veel ideeën voor een origineel cadeau voor vrouwen om een reis weg te geven. En trouwens, zelf heb je er ook wat aan, want je mag mee! 😉

Een “100 dingen die je moet doen” kaart

Iedereen heeft ze: een denkbeeldige lijst met dingen die je absoluut gedaan wilt hebben. Maar vaak worden we overweldigd door het alledaagse en glijden onze dromen naar de achtergrond, of worden zelfs vergeten. Het is dus een leuk idee om een kaart cadeau te geven waar de leukste en gaafste bucketlist-ideeën op staan. Dus je hebt niet alleen nieuwe inspiratie, maar het is ook nog eens decoratief. Natuurlijk zijn er op deze kaart veel punten met betrekking tot reizen – perfect voor alle reisfans en één van onze favoriete ideeën voor een cadeau voor vrouwen (én mannen). 

Een leuke reistas voor sieraden

Een nuttig cadeau voor vrouwen is een sieradendoos. Er is niks vervelender dan dat armbanden en kettingen in de knoop zitten met elkaar. Om deze reden is dit echt een geweldig cadeau idee voor vrouwen. Het kan handig en veilig worden opgeborgen, zodat je het ook niet snel kwijt zal raken. Bovendien is het opbergtasje klein, ziet er stijlvol uit en past makkelijk in je handbagage/koffer. Een must voor alle vrouwen die graag sieraden dragen! 

Voorbeeld van Amazon

Geef een leuke activiteit cadeau

Één van onze favoriete ideeën voor een cadeau voor vrouwen, is een activiteit. Je weet dat de persoon binnenkort naar een bepaalde bestemming gaat? Waarom geef je dan niet een leuke activiteit cadeau die ze daar kan doen? Er zijn verschillende sites, zoals GetYourGuide waar je veel leuke activiteiten voor bijna elke bestemming kunt vinden. Wat dacht je van een parfumworkshop in Parijs of een hamam en spa ervaring in Marrakesh? Hier vind je zeker een leuk cadeau voor vrouwen. 

Voorbeeld van GetYourGuide: Parfumworkshop gevolgd door een rondleiding door het parfummuseum

Het “Reishonger-kookboek”

Dit is een idee van de ideeën voor een cadeau voor vrouwen die niet alleen graag reizen, maar ook van andere dingen genieten! Een van de leukste dingen van reizen is dat je verschillende gerechten kunt proeven en nieuwe smaken kunt ontdekken. Dit kookboek is geschreven door reisblogger Nicole Stich, die haar beste gerechten opschreef en ter plaatse de lokale bevolking interviewde. In het kookboek “van Azië tot Noord-Amerika” is alles wat je hart begeert. Voor reisliefhebbers die van gastronomie houden is dit het perfecte cadeau. 

Een powerbank met spiegel

Dit cadeautje is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch: het is een klein spiegeltje én powerbank in één. Je kunt altijd wel een spiegeltje gebruiken, vooral tijdens het reizen. Met het ingebouwde LED-licht kun je het ook gebruiken wanneer het wat donkerder is. Wanneer de powerbank volledig is opgeladen moet deze in staat zijn je telefoon maximaal 3x op te laden! Gewoon een hele handige gadget voor op reis. 

Dit waren onze 6 ideeën voor een cadeau voor vrouwen die van reizen houden. Naar onze mening is het beste idee een reisje weg te geven, zodat jullie samen kunnen genieten. Maar nuttige en kleine dingen zijn ook geweldig. Wil je in de winter op reis? Dan vind je hier de beste besneeuwde bestemmingen

Heb je nog andere cadeau-tips? Laat ze ons weten!