Voor de liefhebbers van surfen is het niet alleen maar genieten op zee, maar het betekent ook een duel met iedere golf die je tegenkomt. Het is geen hobby, maar een verslaving! Het maakt niet uit of je een beginnende of professionele surfer bent. Surfers zoeken altijd de beste plekken om te kunnen surfen. Als je op vakantie gaan naar Denia, Valencia of Alméria, moet je weten dat deze sport steeds meer aanhangers heeft en groter wordt op deze plaatsen.

Heb je onze vakantiehuizen al gezien?

Windsurfen in Denia

Denia is een perfecte bestemming om te windsurfen of surfen. Op dit moment wordt windsurfen het meest beoefend in Denia. Naast het strand Els Molins wordt er ook gewindsurft en kitesurf beoefent op de stranden van Les Deveses y Punta del Raset de Denia. Huur een appartement in Denia en leer van alles over de golven!

Als je wilt leren surfen dan is Windsurf Center de geschikt plek voor jou. Dit is een school die surf cursussen geeft in Denia vanaf Pasen tot en met oktober, op het strand Els Molins (gebied van Las Marinas de Denia of Nova Denia). Er zijn cursussen voor beginners en voor gevorderden. Ook zijn er catamaran cursussen.

surfen in spanje windsurf

Surfen in Roquetas de Mar: de thuisbasis van de surfcultuur

In Almeria is er ook affectie voor de watersporten. Een populaire plek om te surfen is Roquestas de Mar. In Roquetas wordt er vooral gesurft op het strand van Serena en er wordt ook steeds meer gewindsurft. Als je je vakantie doorbrengt in Almeria en je houdt van surfen zal je hier optimaal genieten van de mooie golven.

Surfen in Valencia: surfers die altijd actief zijn

Als je wil surfen in de provincie Valencia, reserveer dan nu een appartement in Valencia voor je vakantie en verwen jezelf met een vakantie rondom de golven. Een ideaal strand om te surfen is Las Arenas met wind en golven die bijna altijd gunstig zijn. Wanneer je naar het zuiden gaat is Valencia de perfecte plek. Informeer bij el Valencia Surf Club waar ze het hele jaar door les geven.

In Valencia realiseren de surfers ook evenementen zoals de Carnaval waar surfers vermomd door de golven bewegen.

wind surfen in spanje